DanskHjemmebioForum.dk

Dato og tid er man jan 30, 2023 15:45

Alle tider er UTC+02:00
Skriv nyt emne  Svar på emne  [ 1 indlæg ] 
Forfatter besked
Indlæg: søn maj 06, 2018 16:46 
Offline
Brugeravatar

Tilmeldt: ons nov 20, 2002 2:01
Indlæg: 12573
Geografisk sted: Metro City
Jacob Stegelmann og hans venner på Troldspejlet redaktionen laver nu én månedlig podcast henvendt til voksne, hvor forskellige emner gennemgås.

Der er indtil videre kommet fire episoder af Troldspejlets podcast, hvor Stegelman og co. bl.a. snakker i dybden om film som Shape of Water, Infinity War eller Ready Player One eller spil som God of War og Kingdom Come. Det er jo Stegelmann, så der bliver også flettet referencer til gamle monsterfilm og masser af tegneserier ind. Stegelmann og co. går konsekvent efter de gamle seere af Troldspejlet, så de snakker frit fra leveren om alt muligt mellem himmel og jord. Bare i anmeldelsen af Shape of Water udfolder Stegelmannen sig som et levende filmreferenceleksikon, som man kun kan misunde. Såvel Stegelmann som hans redaktion er altid i topform i podcasten, hvorfor man hele tiden sidder tilbage og ønsker sig mere...

... og så er det jo så heldigt, at Stegelmann også har sin egen uafhængige podcast, Stegelcast, hvor han går endnu mere i dybden med meget nørdede ting. I første afsnit anmelder Stegelmann og co. den japanske Shin Gojira-Godzilla-film og anmelder den sønder og sammen. Jeg har aldrig interesseret mig for de japanske kaiju-film, men efter at have hørt dem snakke om dem, så er jeg sgu blevet smittet. Jeg skal se denne film. I et andet afsnit snakker Stegelmann tegneserier med Marvel-Morten, som jeg ikke kendte af navn, men han var han den lidt spøjse mand, som har stået i mange år i Fantask i København. Han ved en fandens masse om tegneserier, nok næsten lige så meget som The Steget, så de har en vanvittigt spændende snak om tegneseriernes historie. Det er vildt fascinerede at lytte til, så jeg kan kun give anbefalingen videre. Nå ja, så er der også afsnittet, hvor segmentet 16-bitter introduceres, hvor to af Stegelmanns kompagnoner spiller gamle, obskure 8- og 16-bit spil og kommenterer omkring spiloplevelsen. Det er sgu super sjovt.

Kan man lide Marvel-Morten har han heldigvis også en podcast sammen med en anden gut. Den hedder Supersnak og her nørder Marvel-Morten og hans følgesvend superheltehistorier. Deres podcast om Infinity War gav mig en satans stor indsigt i mange områder af Marvel-universet, som jeg ikke kender. Marvel-Morten har det med at blive lidt rigeligt overivrig efter at sige noget, men det viser jo samtidig en stor passion for at tale om det, han netop taler om.

Alle tre podcasts skal have den allerstørste anbefaling med herfra, men naturligvis er nok især Troldspejlet virkelig høj kvalitet via dens høje produktionskvalitet.

_________________
Må DAHF altid bestå!


Top
   
Vis indlæg fra foregående:  Sorter efter  
Skriv nyt emne  Svar på emne  [ 1 indlæg ] 

Alle tider er UTC+02:00


Hvem er online

Brugere der læser dette forum: Ingen og 1 gæst


Du kan ikke skrive nye emner
Du kan ikke besvare emner
Du kan ikke redigere dine indlæg
Du kan ikke slette dine indlæg

Søg efter:
Gå til:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Danish translation & support by Olympus DK Team